Asel Nature Groothandel

Asel Nature
Asel Nature is geboren om exclusieve en puurste producten aan te bieden met natuurlijke ingrediënten. We gebruiken geen kunstmatige conserveermiddelen en chemische toevoegingen in onze producten omdat we geloven dat goedheid voor onze huid alleen uit de natuur komt. We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de manier waarop de natuur ze maakt, met de waarde die we geven aan jou en het milieu. Naast onze webshop werken wij ook als groothandel om deze kwaliteit te delen met jullie. 

Groothandel
Als groothandel zijn we uniek in de markt dankzij onze snelheid, duidelijkheid, eenvoud én gemak. We hanteren scherpe groothandelsprijzen en hebben geen minimale afname, order-, jaarverplichting of andere restricties. Onze producten zijn
 biologisch gecertificeerd en 


Als schoonheidssalon op zoek naar een groothandel voor natuurlijke en biologische cosmetica ? In Nederland zijn we de exclusieve distributeur van Rosece. De professionele verzorgingsproducten  zijn stuk voor stuk natuurlijk, biologisch en dierproefvrij. Zo werk je als schoonheidssalon met de beste natuurlijke cosmetica.

Waarom werken met Asel Nature in je schoonheidssalon?
• Exclusieve groothandel in Nederland
• Gratis trainingen met de natuurlijke cosmetica
• Persoonlijke begeleiding voor schoonheidssalons
• Lage instapprijs.
• Natuurlijke cosmetica in je eigen schoonheidssalon

Wil je weten welke merken het beste bij jou concept passen, of welke merken jouw concept juist versterken? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze Klantenservice.